Kılıçdaroğlu'ndan Binali Yıldırım için ilk yorum

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan Binali Yıldırım için ilk yorum

POLİTİKA Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan seçilen Binali Yıldırım hakkında ilk kez konuştu: Başkasının müdahalesini engellerse 'yüksek profilli' başbakan olduğunu kabul edeceğiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım'ın AK Parti kongresinde genel başkan seçilmesiyle ilgili konuştu. AK Parti kongresi için "Sadece bir prosedür yerine getiriliyor" eleştirisinde bulunan Kılıçdaroğlu'ndan, AK Parti genel başkanlığına seçilen Binali Yıldırım ile ilgili ilk değerlendirme geldi.

"YÜKSEK PROFİLLİ BAŞBAKAN OLDUĞUNU KABUL EDECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu "Kendisi için kamuoyunun söylediği, 'düşük profilli' bir başbakan. Düşük profili aşar ve kendi anayasal, yasal yetkilerine bir başkasının müdahale etmesini engellerse kendisinin 'yüksek profilli' başbakan olduğu gerçeğini kabul edeceğiz. Aksi halde sadece o koltukta oturan ve birilerinin talimatını yerine getiren bir kişi olarak bizim siyaset tarihimizde yer alacak"

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...