Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Konya İl Başkanı ile Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Konya İl Başkanlığınca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin Olağan Kurultayı ve Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

İl Başkanı Musa Arat, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri birlikte Konya Adliyesi'ne gelerek, suç duyurusu dilekçesini savcılığa verdi.

Arat, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarında ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla "çirkin tavrını" sürdürdüğünü söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştirilerden öte hakaret ettiğini belirten Arat, bu nedenle suç duyurusunda bulunmaya geldiklerini bildirdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...