Kılıçdaroğlu'dan koltuğu bırakmayacağım mesajı: Neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'dan koltuğu bırakmayacağım mesajı: Neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında partililerine seslendi. Değişim isteyenlere cevap veren Kılıçdaroğlu, "Büyük bir değişimi zaten başlattık. Toplum olarak neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz" ifadelerini kullandı.

CHP'de değişim sesleri yükselirken parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan ilginç bir çıkış geldi. "CHP tek parti rejimi değildir" diyen Kılıçdaroğlu, "Değişimi zaten başlattık" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' rüzgarına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da değişim için yürüyüş yapacağını söyleyerek katılmıştı.

Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, değişim isteyenlere aforizma gibi bir sözle karşılık verdi: Kılıçdaroğlu, "Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz" dedi.

Kılıçdaoğlu, "CHP bir 'tek adam' partisi değildir. CHP her zaman bir kadro partisi olmuştur" ifadelerini kullandı. Ayrıca CHP'deki 'değişim' tartışmasına değinen Kılıçdaroğlu, "Büyük bir değişimi zaten başlattık. Toplum olarak neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise partisinin TBMM'deki grup toplantısında değişim isteyenlere yönelik ilginç mesajlar verdi. "Ne seçimi aldığımızda haksızlığa karşı mücadeleyi bırakacaktık, ne de seçimi kaybettik diye mücadeleyi bırakacağız" diyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi bu kabustan çıkarmak için yolun sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğiz" mesajını verdi. Seçimde aldığı 25 milyon oya değinen Kılıçdaroğlu, "Büyük bir değişimi zaten başlatmışız demektir" vurgusu yaptı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...