Kılıçdaroğlu'dan Davutoğlu'nun çağrısına cevap

/ Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu'dan Davutoğlu'nun çağrısına cevap

Politika Haberleri  / AA

Muhalefet liderlerine "Muhatabınız artık Cumhurbaşkanı değil benim" diye seslenen Başbakan Davutoğlu'na ilk cevap Kılıçdaroğlu'dan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Başka bir otoriteden bağımsız olarak Davutoğlu'nun 'ben ülkeyi yönetmeye talibim, ülkeyi yöneteceğim, bu konudaki karar, sorumluluk bende' demesini ve bunu eyleme dönüştürmesini bekliyoruz. Bunu yaptığı zaman, zaten Başbakan olarak bizim muhatabımız olacaktır" dedi.


CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı öncesinde, basın mensuplarına açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu süreçte, en büyük sorumluluğun CHP'de olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, bu sorumluluğun bilincinde hareket edeceklerini belirtti.


Zaman zaman siyasal tartışmalar sertleşse de CHP olarak, gelecek süreçte kamuoyunun önüne, ağırlıklı olarak projeler getireceklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Vatandaş çözüm istiyor. Dünya kadar derdi var, borç batağının içinde, çocuğu, kızı işsiz. Dolayısıyla bizim, Türkiye'yi aydınlığa çıkaracak, vatandaşı rahatlatacak projelerle toplumun önüne çıkmamız lazım" dedi.

Kılıçdaroğlu, gelecek süreçte, kararlı, tutarlı, Türkiye'nin gerçekleriyle örtüşen, sorunlara akılcı çözümler üreten bir CHP'nin görüleceğini söyledi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...