Kılıçdaroğlu: Yardımlar ikikatına çıkacak

Kılıçdaroğlu: Yardımlar ikikatına çıkacak

Politika Haberleri

'CHP iktidara gelirse yardımlar kesilecek' diyorlar... Tam tersi onların verdiği yardımı iki katına çıkartacağız."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün; Yozgat, Kayseri, Niğde ve Aksaray mitingleriyle halka seslendi. 'CHP iktidar olursa devleti yönetemez' denildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Hayatımda duyduğum en saçma laf. Devleti kuran parti devleti niye yönetemesin. Bir de diyorlar ki; 'CHP iktidara gelirse yardımlar kesilecek.' CHP iktidarında ilk 4 ayda temiz ahlak kanunu çıkaracağız. Her ailenin sigortası olacak, kadınların hesabına asgari ücret yatacak. Ayrıca biz yardımları neden keselim? Tam tersi onların verdiği yardımı iki katına çıkartacağız" diye konuştu. Kayseri mitinginde ise Twitter'ın engellenmesini eleştiren Kılıçdaroğlu, yasakların gençler tarafından kabul görmediğini belirterek buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. nbsp;

HER EVE HELAL LOKMA
Kayseri mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, "Bize oy versin vermesin bütün yurttaşlarımı kucaklıyorum, her eve helal lokma girsin istiyorum" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...