Kılıçdaroğlu: Vekillerin tahliyesinden umutluyum

Kılıçdaroğlu: Vekillerin tahliyesinden umutluyum

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu milletvekilleriyle ilgili, "Yargıçlar karar verecek biz de kararı bekleyeceğiz. Benim herhangi bir öngörüm yok. Karar umarım toplumu rahatlatacak bir karar olur. Umutsuz olmak doğru değil" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üçüncü yargı paketinin yürürlüğe girmesinin ardından tutuklu milletvekillerinin durumuyla ilgili Atatürk Havalimanı VIP salonu önünde habercilerin sorularını cevapladı.
Kılıçdaroğlu "Değişen yargı paketiyle ilgili tahliye bekliyor musunuz?" sorusu üzerine "Yargıçlar karar verecek biz de kararı bekleyeceğiz. Benim herhangi bir öngörüm yok. Parlamento bir düzenleme yaptı. O konuyla ilgili hükümet yetkilileri bazı açıklamalar yaptı. Dolayısıyla biz de bekliyoruz. Karar umarım toplumu rahatlatacak bir karar olur" diye konuştu. Kılıçdarolu nbsp;"Ümitli misiniz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, " Umutsuz olmak doğru değil" karşılığını verdi. nbsp;CHP lideri, Suriye'nin şehit ettiği pilotlarımızla ilgili otopsi raporunun açıklanmasını talep ettiğinin hatırlatılması üzerine ise "Pilotlarımızın neyle vurulduğunu öğrenmek en doğal hakkımız" nbsp;dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...