Kılıçdaroğlu ve Demirtaş birbirine düştü

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu ve Demirtaş birbirine düştü

POLİTİKA Haberleri

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu “tekçi yaklaşımlara destek vermekle” suçladı.

Diyarbakır’da konuşan Demirtaş, “Sayın Kılıçdaroğlu, devletten aldığınız bilgilerle yetinmeyin, Sur’a, Yüksekova’ya gelin. Sorunları birlikte çözelim” diye konuştu. Demirtaş, şunları söyledi: “Sayın Kılıçdaroğlu, siz ‘YPG, kendi halkını koruyan bir örgüttür’ demiştiniz. Bir yıl içinde YPG veya PYD hangi terör eylemini yaptı da onu terörist ilan ediyorsunuz? Geçen yıl bir YPG’linin cenazesine katılan bir AKP’li için Kılıçdaroğlu, ‘Bu milletvekilinin de dokunulmazlığını kaldıracak mısınız?’ diye soruyor. Bunları soracağınıza, cenazelere yapılan saldırıları sorun. AKP’yi sıkıştıracağım diye, halkın taziyelerini gündemleştirirsen, halk senin yüzüne bakmayacaktır. ‘HDP terörle arasına mesafe koysun’ diyor. Neden CHP diyor bunu?  En iyileri bu işte. Varın siz hesap edin.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...