Kılıçdaroğlu nikah şahitliği yaptı

/ Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu nikah şahitliği yaptı

Politika Haberleri  / AA

Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkanlardan Baykal, Genel Başkan Yardımcısı Koç'un oğlunun nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, nikah şahitliği nbsp;yaptı. nbsp;Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk nbsp;Koç'un oğlunun Gölbaşı'ndaki Galatasaraylılar Birliği'nin yazlık tesisindeki nbsp;nikah törenine katıldı. nbsp;Kemal Kılıçdaroğlu, nikah töreni öncesi CHP eski Genel Başkanı Deniz nbsp;Baykal ile bir süre sohbet etti. nbsp;Kılıçdaroğlu ve Baykal, daha sonra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi nbsp;Yaşar'ın kıydığı nikahta şahitlik yaptı. nbsp;Nikahları kıyılan Deniz Koç ile Tuğçe Deveciler'e evlilik cüzdanlarını nbsp;Kılıçdaroğlu verdi. nbsp;Çifte mutluluklar dileyen Kılıçdaroğlu, "Bu iki çapulcuya ömür boyu nbsp;mutluluklar diliyorum ve onlardan yeni çapulcular bekliyorum" dedi. nbsp;Kılıçdaroğlu ve Baykal, çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi. nbsp;Nikah törenine çok sayıda CHP'li yönetici, milletvekili ve davetli nbsp;katıldı.
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...