Kılıçdaroğlu: Kriz yok hedef 2015

Kılıçdaroğlu: Kriz yok hedef 2015

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu: Kurultay tarihi konusunda arkadaşlar çalışıyorlar, pazar günü netleşecek. Aynı gün veya ertesi gün açıklayacağız.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li eski 50 milletvekilinin kendisinin nbsp;istifası için imza toplaması konusunda, "İmza toplayabilirler, demokrasilerde bunları olağan kabul etmek lazım" dedi. Bir gazetecinin, "Muharrem İnce, partideki görevinden istifa edeceğini söyledi. Kurultayda muhtemel bir rakibiniz mi olacak?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Niye olmasın arkadaşlar? Gayet doğaldır yani. Birisi genel başkan adayı olabilir" cevabını verdi. Kılıçdaroğlu, şunları ekledi: nbsp;"Bu ülkeye demokrasiyi getiren bir parti olarak bizim bu tür olayları olağan karşılamamız gerekiyor. 'Sanki AKP'de olmadı bizde oldu' diye sanki bizde bir kriz var. Bir kriz yok arkadaşlar. Kim galip gelirse de elimizi kaldıracağız, 'Şu galiptir' diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bütün hedef, 2015 seçimlerinde daha başarılı bir performans çıkartmak."
Kurultay için bazı hazırlıkların yapılması gerektiğini belirten CHP lideri, "Kurultay tarihi pazar günü netleşir. Aynı gün veya ertesi gün açıklayacağız" diye konuştu.

BAYKAL: KÜLLERİ ÜFLEYİN

Eski genel başkan Deniz Baykal ise Bolu'da gazetecilere açıklamasında, "CHP inancının, bilincinin, iddiasının üzerindeki külleri üflemenizi ve alevi canlandırmanızı istiyorum. CHP duygusu ayağa kalksın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...