Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüştü: Ahlatlıbel’de iki saat nabız yokladılar

- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüştü: Ahlatlıbel’de iki saat nabız yokladılar

Politika Haberleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim hezimetinin ardından partide değişim tartışmasını başlatan İBB Başkanı İmamoğlu ile bir araya geldi.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçim yenilgisinin hemen ardından ‘değişim’ diyerek kendisine karşı bayrak açan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile dün Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlıbel tesislerinde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu’nun önceki gün grup toplantısında söylediği “Gemiyi limana sağlam götürmek kaptanın görevidir. Kaptan olarak gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin” sözlerinin ardından gerçekleşen ve basına kapalı yapılan görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Görüşme sonrası tesislerden ayrılırken basın mensuplarına el sallayan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı ancak iki ismin de CHP’de sancılı geçmesi beklenen ‘değişim’ süreci hakkında birbirlerinin görüşlerini dinleyerek karşılıklı nabız yokladığı belirtildi. İmamoğlu’nun değişimin MYK ile sınırlı kalmaması gerektiğini yinelerken Kılıçdaroğlu’nun da İstanbul’un kaybedilmemesi yönündeki hassasiyetini tekrarladığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüştü: Ahlatlıbel’de iki saat nabız yokladılar

İMAMOĞLU: GÜZEL OLACAK HER ŞEY

Görüşmenin ardından İstanbul’a dönen İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul Havalimanı’nda basın mensuplarının konuyla ilgili sorusu üzerine “Görüşeceğiz tabii, Genel Başkanı’mızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey” dedi. Öte yandan görüşme talebinin Kılıçdaroğlu’ndan geldiği ancak görüşme yerini İmamoğlu’nun belirlediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...