Kılıçdaroğlu ifadeye gitmeyecek!

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu ifadeye gitmeyecek!

POLİTİKA Haberleri

Deniz Baykal kaseti soruşturması kapsamında savcının tanık olarak ifadeye çağırdığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadeye gitmeyeceği belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2010'da ortaya çıkan ve CHP Antalya Milletvekili  Baykal'a ait olduğu ileri sürülen görüntülerle ilgili soruşturma kapsamında, CHP  Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu "tanık" sıfatıyla ifadeye çağırılmıştı. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadeye gitmeyeceği öğrenildi.

Kaset kumpasıyla ilgili Deniz Baykal,  "Bu işi çözmek istiyorsanız zamanın başbakanına ve Kılıçdaroğlu'na sorun" demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu da Baykal'a yanıt vererek dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaseti izlediğini, Erdoğan'ı kaseti izlerken gördüğünü söylemiş, CHP liderinin programdaki, ''Ortada bir kumpas var, bu Erdoğan'ın bilgisi dahilinde yapılmıştır ''sözleri dikkat çekmişti.

Savcılık bunun üzerine Kılıçdaroğlu'nun tanık olarak ifadesinin alınmasını kararlaştırdı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...