Kılıçdaroğlu: Herkes karara saygı duysun

/ Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu: Herkes karara saygı duysun

Politika Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin cumhurbaşkanının görev süresine ilişkin kararı ile ilgili olarak herkesin verilen karara saygı duyması gerektiğini söyledi.

nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Koruma Müdürlüğü'nü yapan Koray Aslan'ın oğlunun sünnet törenine eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile katıldı. Törene gelişinde gazetecilerin Anayasa Mahkemesi'nin bugün cumhurbaşkanının görev süresine ilişkin aldığı kararı sorması üzerine Kılıçdaroğlu, ''Anayasa Mahkemesi bir karar verdi, o karara herkes saygı duyacak'' dedi. Kılıçdaroğlu, ''(Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün) ikinci kez seçilmesinin de yolu açıldı, bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?'' yönündeki soru üzerine de ''Mahkemenin kararı siyasi bir karar. Yasama organının yerine geçti ve bir karar verdi'' yanıtını verdi. nbsp;

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...