Kılıçdaroğlu: Çoklu aday hiç konuşulmadı

- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu: Çoklu aday hiç konuşulmadı

Politika Haberleri

Parti genel merkezinde CHP muhabirleri ile yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın dağılma iddialarına ilişkin “Altılı Masa kararlılıkla, azimle yoluna devam edecek. Her bir gündemi toplantıda konuşarak karar vereceğiz. Vereceğimiz karar Altılı Masa’nın kararı olacak” diye konuştu.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ

Kılıçdaroğlu, Akşener’le bir araya geldiği akşam yemeğine ilişkin aralarında kırgınlığın olmadığını belirterek “Yok efendim ne kırgınlık olacak. Biz daha önce de görüşüyorduk. Bir gün önce de Temel Bey’i ziyaret ettim” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin Meclis’e sunduğu başörtüsü anayasa değişikliği önerisine, Altılı Masa’daki dört partinin ‘evet’ dediğini ancak CHP’nin henüz bir açıklama yapmadığının hatırlatılması üzerine “Her partinin kendi görüşü var. Biz bu konuda güzel bir çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte daha net olarak kamuoyuna yansıyacak” açıklamasını yaptı.Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna da değinen Kılıçdaroğlu “Masada hiç konuşulmadı ama birisi gelir konuşursa, konuşuruz” ifadelerini kullandı. Daha önce çoklu adaya ilişkin soruya, bu konuyu hiç konuşmadıkları yönünde cevap verdiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu “Altılı Masa’da konuşulmadı. İlla çoklu aday olacak, tekli aday olacak değil” dedi.

Bu video da ilginizi çekebilir...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...