Kılıçdaroğlu: CHP'ye oy vermemiş bir kişiyi ikna edin

Kılıçdaroğlu: CHP'ye oy vermemiş bir kişiyi ikna edin

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitingde CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu ile halkı selamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Mitinge katılanlardan demokrasinin yolunu açmak için CHP'ye oy vermemiş bir kişiyi ikna etmelerini isteyen Kılıçdaroğlu, "Siz oy kullanacaksınız, demokrasinin önünü açacaksınız, bizler de hesabını soracağız" dedi. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun son 10 yılda yatırımları 10 kat artırdığını savunan Kılıçdaroğlu, belediyenin hesaplarının uluslararası denetime açık olduğunu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notunun devlet hazinesinin kredi notundan yüksek olduğunu, teminat almadan dünyanın herhangi bir ülkesinden rahatlıkla kredi alabileceğini ifade etti. Kocaoğlu'nun, Türkiye'nin en uzun raylı sistemini yaptığını, metro yaptığını, en ucuz toplu ulaşımın İzmir'de olduğunu, Ankara'da metronun kilometresini 100 milyon liraya, İstanbul'un 140 milyon liraya mal ederken İzmir'in bunu 60 milyon liraya mal ettiğini öne sürdü. 30 Mart'ta gereken cevabın sandıkta verileceğini belirten Kılıçdaroğlu, "El ele, kol kola, omuz omuza bir demokrasi şöleni yapacağız. Halkın gücünün önüne hiç kimse çıkamaz. İzmir mademki bir sel oldu, o selin adı demokrasi selidir" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...