Kılıçdaroğlu yeni açtığı ofisinde ilk ziyaretleri kabul etti: Komşuları dikkat çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu yeni açtığı ofisinde ilk ziyaretleri kabul etti: Komşuları dikkat çekti

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ofis açacağı konuşuluyordu. Beklenen gelişme oldu. Kılıçdaroğlu Ankara’da yeni ofisini açtı. İlk ziyaretçilerini de kabul eden Kılıçdaroğlu’nun 6’lı masadaki 3 liderle komşu olması dikkat çekti.

CHP’nin 4-5 Kasım’daki büyük kurultayında genel başkanlık seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu Özgür Özel’e devretti.

CHP’de 13 yıllık Kılıçdaroğlu döneminin kapandığı değişimin yankıları sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bundan sonra ne yapacağı merak edilen Kılıçdaroğlu’nun siyasetten tamamen elini eteğini çekme niyeti olmadığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, siyasete kuracağı bir vakıf üzerinden devam etme kararı aldı. Kılıçdaroğlu’nun ayrıca partide hala bir denge görevi üstlenmek istediği öğrenildi.

ANKARA’DA OFİS AÇTI

Eski CHP lideri bu amaçla Ankara’da tuttuğu ofisini açtı. Kiralık olan çalışma ofisi müstakil bir dubleks ve üç odası bulunuyor.

İLK ZİYARETÇİLERİNİ KABUL ETTİ

İlk ziyaretçilerini de salı günü ağırlayan Kılıçdaroğlu için İstanbul'da da bir çalışma ofisi oluşturulacağı belirtildi.

6’LI MASADAKİ 3 LİDERE KOMŞU

Kılıçdaroğlu’nun açtığı ofisinin konumu da ilgi çekici oldu. Kılıçdaroğlu, çalışma ofisi için İYİ Parti, DEVA ve Gelecek partilerinin genel merkezlerinin de bulunduğu Mustafa Kemal Mahallesi'ni tercih etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na komşu olan Kılıçdaroğlu'nun adres noktasındaki kararı için ‘3 liderle temaslarına devam edecek’ şeklinde yorumlar yapıldı.

ERDOĞAN’DAN OFİS GÖNDERMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Meclis’teki grup toplantısı yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanlığı'nı kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu'na ofis göndermesi yapmıştı.

“İNŞALLAH MUTFAĞI UNUTMAMIŞTIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde sık sık evinin mutfağından paylaşım yapmasına atıfta bulunarak, "Kemal Kılıçdaroğlu ofis açmış sanırım, inşallah mutfağı da unutmamıştır." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...