Kılıçdaroğlu ANAP'ın 'Hayır' demesine güveniyor

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu ANAP'ın 'Hayır' demesine güveniyor

POLİTİKA Haberleri

Referandumdan Hayır çıkacağına emin olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, buna kanıt olarak ANAP'ın Hayır demesini gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk Tv'de soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu burada "Hiç endişe etmeyiniz, Evet çıkmayacak. Bakın bütün inancımla söylüyorum. Alanı görüyorum. Herkesle konuşuyorum. Merkez sağ partinin ileri gelenleriyle de konuşuyorum. Demokrat Parti ve ANAP liderleriyle konuşuyorum. Onlar da Hayır diyorlar. Sonuç olarak Hayır çıkacaktır." dedi.

TEK ADAMLIK YANITI: BEN HEP SEÇİMLE GELDİM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "tek adamlık"la itham eden Kılıçdaroğlu, kendisinin 7 seçim kaybedip halen koltukta oturmasıyla ilgili soruya ise oldukça ilginç bir cevap verdi.

Deniz Zeyrek'in, "7 seçim kaybetti, halen koltukta oturuyor, bu tek adamlık değil mi" şeklindeki eleştirileri hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu "Ben hep seçimle geldim" cevabını verdi.

"EVET ÇIKARSA İSTİFA ETMEYECEĞİM" SİNYALİ
Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'ın bir seçim değil, referandum olduğunu vurgulayarak, herhangi bir istifanın söz konusu olmayacağının sinyalini verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...