Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni rotası belli oldu: Bu defa Almanya'ya gidiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni rotası belli oldu: Bu defa Almanya'ya gidiyor

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, 14-17 Aralık'ta Almanya'yı ziyaret edeceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun, Londra'da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde, Berlin, Frankfurt ve Münih'e gitmesi bekleniyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışına gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında 14-17 Aralık'ta Almanya'da bulunacak. Alınan bilgiye göre, ilk çalışma ziyaretini 9-13 Ekim'de ABD'ye yapan Kılıçdaroğlu, 2 ile 4 Kasım tarihleri arasında ise İngiltere'ye gitti. Kılıçdaroğlu, bahsi geçen gezileriyle alakalı 'kayıp saatler' üzerinden tepki çekmişti.

KILIÇDAROĞLU'NA ÖZTRAK VE BÖKE EŞLİK EDECEK

ABD'de olduğu gibi Londra'da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kılıçardoğlu, altılı masa toplantısı nedeniyle kasım ayı sonunda yapacağı Almanya ziyaretini ise erteledi.

28 Kasım'da altılı masa ve 3 Aralık'ta CHP'nin vizyon belgesi tanıtım toplantılarına katılan Kılıçdaroğlu'nun, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 14-17 Aralık'ta Almanya'ya yapacağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun, Londra'da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih'e gitmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, bazı ekonomi danışmanlarının yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin de eşlik edeceği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYIP 8 SAATİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dört günlük ABD seyahatini sonrası, programından çok kayıp 8 saati ile konuşuldu. Dönüş için Washington’daki Dulles Havalimanı’nda uçağını beklerken gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, 'kaybolduğu' 8 saatin, TURKEN binasının önünde açıklama yapmak için New York seyahatine harcandığını belirtti.

(AA)

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...