Kemal Kılıçdaroğlu 30 günde 53 miting yapacak

/ Kaynak: AA
Kemal Kılıçdaroğlu 30 günde 53 miting yapacak

Politika Haberleri  / AA

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 günde 49 miting olarak planlanan gezi programı 53'e yükseltildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart'taki yerel seçim çalışmaları kapsamında 28 Şubat'tan 29 Mart'a kadar 30 günde 53 miting yapacak.Kemal Kılıçdaroğlu açıklanan gezi ve miting programına ek olarak 8 Mart'ta Malatya'da, 16 Mart Pazar günü Ardahan ve Kars'ta, 21 Mart tarihinde de Adıyaman'da miting yapacak. Böylece 30 günde yapılacak miting sayısı 53 olacak.Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 26 Mart'ta Manisa'dan Balıkesir'e geçecek ve 27 Mart'ta mitinglere Hatay'dan devam edecek.Öte yandan, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Erdoğan Toprak'ın verdiği bilgilere göre, MYK üyeleri için de ayrı ayrı il ve ilçe ziyaretleri programları yapıldı. Programa göre, genel başkan yardımcıları ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in katılımıyla, bazı illere birden fazla olmak üzere 81 il ziyaret edilecek, 100'den fazla miting yapılacak.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...