'Kazanacak aday' kapışmasında son raund: CHP Lideri Kılıçdaroğlu adaylık için fotoğraf çekiminde

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Kazanacak aday' kapışmasında son raund: CHP Lideri Kılıçdaroğlu adaylık için fotoğraf çekiminde

POLİTİKA Haberleri

6'lı masada 'kazanacak aday' krizi devam ederken CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan kulisleri sallayan bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, Ankara'daki bir stüdyoda cumhurbaşkanı adaylığı için fotoğraf çekimine girdi. İYİ Parti Lideri Akşener ise kurmaylarıyla birlikte Kılıçdaroğlu adaylığına ilişkin nihai kararın verileceği 13:30'da başlayan toplantıda.

25 günü geride bırakan depremin yaraları sarılmaya devam ederken seçim Türkiye'nin gündemine yeniden girdi. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iken 6'lı masanın 12. toplantısından da bir isim çıkmadı. Masada 'kazanacak aday' argümanıyla uzun süredir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti kanadı dünkü toplantıda da aynı tavrını sürdürünce masa aday açıklama işini 6 Mart'a bıraktı. Akşener dışındaki tüm liderlerin desteğini alan Kılıçdaroğlu, bugünkü hamlesiyle adaylık konusundaki kararlığını bir kez daha gösterdi.

ANKARA'DA HAREKETLİ SAATLER

Altılı masayı oluşturan genel başkanların ikinci tur görüşmelerinin son toplantısı, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde önceki gün yapıldı.  Toplantının ardından Ankara'da sıcak saatler başladı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, toplantının ardından İYİ Parti Genel Merkezi’nin ek binasına geçti. Meral Akşener, burada partisinin Başkanlık Divanı üyeleriyle bir araya geldi ve kurmaylarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı. 

AKŞENER BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAK

Son olarak, İYİ Parti liderinin bugün saat 13.30'da ise Genel Merkez'de İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nu (GİK) toplayacağı açıklandı. Bu toplantının ardından Meral Akşener bir basın açıklaması yapacak.

KILIÇDAROĞLU FOTOĞRAF STÜDYOSUNDA

Halk TV muhabirinin aktardığına göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fotoğraf çektirmek üzere Ankara'da bir fotoğraf stüdyosuna geldi.

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı için Ankara İncek’te Kremark Stüdyo’da fotoğraf çektirdiği öğrenildi.

Son olarak CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun otoğraf çekimlerinin ardından Sol Parti yetkilileriyle, sonra TİP'le görüşecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...