Kayseri'de, CHP tazminatıyla 300 kilo sucuk dağıtılacak

/ Kaynak: AA
Kayseri'de, CHP tazminatıyla 300 kilo sucuk dağıtılacak

Politika Haberleri  / AA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu aleyhine açtığı davadan kazandığı 7 bin 500 lira tazminatla 300 kilo sucuk dağıtacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu aleyhine açtığı davadan kazandığı 7 bin 500 lira tazminatla 300 kilo sucuk dağıtacak. nbsp;Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun 12 Haziran 2012 tarihinde düzenlediği basın toplantısında "Büyükşehir Belediyesi hakkında yapılan soruşturma sonunda üç kişi suçlu bulunurken, belediye başkanı aynı suçtan dolayı suçlu olduğu halde zamanaşımı nedeniyle kurtardı" şeklinde asılsız ve tamamen uydurma beyanlarda bulunduğu belirtildi. Açıklamada, 4 Temmuz 2012 tarihinde Kulkuloğlu aleyhine bu sözlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin avukatı Mehmet Savruk tarafından Kayseri 1. Asliye Hukuk Mahkemesine dava açıldığı ve yargılama sonunda Kulkuloğlu'nun suçlu bulunarak 7 bin 500 lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildiği ifade edildi. nbsp;Açıklamada, yalan beyanlardan dolayı mahkum edilen Şevki Kulkuoğlu'nun söz konusu tazminatın yasal faizini, mahkeme masraflarını ve avukatlık ücretini de ilave olarak ödemek zorunda kalacağı belirtildi.
- 300 kilo sucuk parası çıktı-
Özhaseki'nin iftiraların hesabını hukuk yoluyla sormaya devam ettiğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: nbsp;"Kazandığı tazminat paraları ise vatandaşın yüzünü güldürüyor. Zira o tazminat paralarıyla alınan sucuklar halka dağıtılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve Konya milletvekili Atilla Kart'tan kazandığı tazminat davaları ile geçen yılın Aralık ayından itibaren halka sucuk dağıtmaya başlamıştı. Başkan Özhaseki ilk olarak Kayseri'de aş evlerinden yemek alan 3 bin 500 aileye birer kilo olmak üzere 3.5 ton sucuk dağıttı. Sucuk dağıtımı Erciyes Üniversitesinde öğrenim gören 1000 öğrenciye yarımşar kilo olmak üzere devam etti. Yalan beyan ve iftiralardan dolayı bugüne kadar tonlarca sucuk dağıtıldı. CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun yalan beyandan dolayı ödeyeceği 7 bin 500 lira ile 300 kilo sucuğun parası da böylece çıkmış oldu."

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...