Kahvaltı sonrası ilk açıklama

/ Kaynak: CHA
Kahvaltı sonrası ilk açıklama

Politika Haberleri  / CHA

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin verimli geçtiğini söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin verimli geçtiğini söyledi. Sarıgül, "Bu görüşmemiz ülkemiz için, bütün yurttaşlarımız için inşallah hayırlı uğurlu olur." dedi. Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Marriot Otel'de görüştükten sonra İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VIP çıkışında gazetecilerin, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusunu cevapsız bırakan Sarıgül, "Ülkemiz için hayırlı güzel bir gündü. Bu görüşmemiz ülkemiz için bütün yurttaşlarımız için inşallah hayırlı uğurlu olur." diye konuştu. nbsp;"Genel başkanla bir sonraki aşama görüşüldü mü?" sorusuna ise, "Tamamen çok güzel bir sohbetimiz oldu. Çok verimli bir sohbetimiz oldu. Çok verimli bir şekilde Türkiye'nin İstanbul'un sorunlarını dertleştik, sohbet ettik. Ülkemiz için, bütün yurttaşlarımız için inşallah çok güzel bir gün olsun." ifadesini kullandı. nbsp;Sarıgül, aracına binerken ise, "Hayat bazen çoğalır, bazen azalır." dedi. nbsp;
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...