İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyesi istifa etti: Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyesi istifa etti: Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirdiler

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İYİ Parti Adıyaman Kurucular Kurulu üyesi Mithat Solgun, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kişisel çekişmeler nedeniyle partiye umut bağlayan vatandaşların beklentilerine yazık edildiğini söyleyen Solgun, "Milletin kendilerine açtığı sınırsız krediyi hovardaca harcadılar" dedi.

Yerel seçim için geri sayım başlarken, İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor. Geçmiş dönemde MHP İl Başkanlığı görevini yürüten ve istifa ederek İYİ Parti’nin Adıyaman kurucular kurulunda yer alan Mithat Solgun partisinden sert eleştirilerle istifa etti.

Mithat Solgun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Daha partileşmeden Türkiye’nin gündemine oturan, her kesimden büyük bir vatandaş kitlesinin ve toplumsal muhalefetin umudu haline gelen bir partiyi, bitmek bilmeyen egolarıyla, kişisel hırs ve çekişmeleriyle, havaya girip kendilerini dev aynasında gören tavırlarıyla bitme noktasına getirdiler.

"MİLLETİN AÇTIĞI KREDİYİ HOVARDACA HARCADILAR" 

Milletin kendilerine açtığı sınırsız krediyi hovardaca harcadılar. Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirdiler. Kısacası kendilerine umut bağlayan milyonlarca vatandaşın saf, temiz halisane duygu ve beklentilerine yazık ettiler.

Bunca yaşananlardan sonra şahsen İYİ Parti’de sade bir üye olarak bile kalmayı doğru bulmuyoruz. Ziyadesiyle huzursuz ve rahatsızız. Daha fazla ayrıntıya girmeden, büyük umutlarla, büyük bir beklenti ile üye olduğum İYİ Partiden bugün itibarıyla istifa ediyorum."  

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...