İYİ Partili Özlale istifa iddialarına cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Partili Özlale istifa iddialarına cevap verdi

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti'nin 31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, partisinden istifa edeceği iddialarını yalanladı.

İYİ Parti'den istifa edeceği iddia edilen Ümit Özlale, bu iddiaların doğru olmadığını açıkladı. İzmir'de belediye başkan adayı olduğunu ve partisini Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda temsil etmeye devam ettiğini belirten Özlale, "İstifa edeceğim, başka partiye geçeceğim, AK Parti’nin benim lehime İzmir’de aday çıkarmayacağı bile yazıldı. Bunların hepsi mantık dışı" şeklinde konuştu.

"KENDİ İÇİMİZDE KALMASI GEREKEN ŞEYLER" 

Gazete Duvar'ın haberine göre; partisiyle ilgili ortaya atılan spekülasyonlardan rahatsız olduğunu ifade eden Özlale, bu konuların parti içinde çözülmesi gereken meseleler olduğunu vurgulayarak, "Her parti içinde yaşanabilecek, kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor. Kamuoyu önünde tartışılması beni üzüyor ama bu bir istifa sebebi değil. Kendi içimizde çözmemiz gereken meseleler. Ekonomi bu haldeyken bizim başka şeyler konuşmamız lazım" dedi. 

"MERAL HANIM BANA SORMAYA GEREK DUYMAZ"

Ümit Özlale, istifa iddiaları sonrasında Meral Akşener ile görüşüp görüşmediği sorusuna ise, "Daha dün Sayın Genel Başkan’la İzmir’in kampanya stratejisini konuştuk. Meral Hanım bu iddiayı duysa da bana sormaya gerek bile duymaz" yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...