İYİ Partili isim İmamoğlu'yla Yavaş'ı hedef aldı: Ankara ve İstanbul daha iyisini hak ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İYİ Partili isim İmamoğlu'yla Yavaş'ı hedef aldı: Ankara ve İstanbul daha iyisini hak ediyor

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Yerel seçimlere az bir süre kala İYİ Parti ile CHP arasındaki gerilim artarak devam ediyor. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mustafa Veysel Güldoğan, partisinin eski ittifak ortağı CHP'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Geçtiğimizi yerel seçimlerde oy istedikleri İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'ı hedef alan Güldoğan, "İstanbul ve Ankara, her zaman daha iyisini hak ediyor. Ekrem Bey ve Mansur Bey yeterli bir siyasal anlayışta olup halkın taleplerini dinleselerdi bugün Türkiye bambaşka bir Türkiye olacaktı." ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkaracağını açıklayan İYİ Parti, eski ittifak ortağı CHP'yi hedef almaya devam ediyor. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mustafa Veysel Güldoğan, katıldığı Youtube yayınında CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'I HEDEF ALDI

İYİ Partili Gündoğan, kendisine yöneltilen "Siz bir dönem önce desteklediğiniz insanlara rakip olacaksınız. 'Bunlar iyi belediyeci değil' dediğinizde size 'Siz seçtirmiştiniz' demeyecekler mi?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

"Öncelikle Ekrem Bey'in adaylığı henüz kesin değil diye biliyorum. Çünkü parti içinde bir şeyler oluyor onlarda çok net bilmiyorum ama resmi açıklama yapılmadı, aday olup olmayacaklarını bilmiyoruz. İkincisi sonuçta daha iyi bir aday varken daha önce biriyle çalıştık diye daha kötüsüne neden insanlar razı olsun?

"İSTANBUL VE ANKARA DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR"

İstanbul ve Ankara, her zaman daha iyisini hak ediyor." 'Ekrem Bey ve Mansur Bey yeterli siyasal anlayışta değil' "Her zaman daha iyisi vardır kimse vazgeçilmez değildir" diyen Güldoğan, "Ekrem Bey ve Mansur Bey yeterli bir siyasal anlayışta olup halkın zaten taleplerini dinleseydiler bugün Türkiye bambaşka bir Türkiye olacaktı."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...