İYİ Parti'de kazan kaynıyor! Yeni istifa dalgası yolda

Düzenleyen: / Kaynak: A Haber
- Güncelleme:
İYİ Parti'de kazan kaynıyor! Yeni istifa dalgası yolda

Politika Haberleri  / A Haber

Mayıs ayındaki seçimlerden sonra adeta kaosa sürüklenen İYİ Parti'de istifa dalgası büyüyor. Kulislerde parti lideri Meral Akşener'in kontrolü kaybettiği ve 10'a yakın milletvekilinin daha istifaya hazırlandığı konuşuluyor.

Mayıs ayında yapılan 'altılı masa'da yer alan ve Cumhur İttifakı'nın üstünlüğüyle sona eren seçim sonrası adeta kaosa sürüklenen İYİ Parti'de istifa furyası başladı. İYİ Parti saflarından ilk kopan isim Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu oldu. Ardından GİK üyesi, 6'lı masada Akşener'i temsil eden ve kurucu üye Bahadır Erdem istifa etti.

Ve bir başka kurucu isim olan eski Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz da İYİ Parti ile yolunu ayırdı. Bahadır Erdem ise ittifaksız yerel seçim kararına itiraz ettiği için ayrıldığını ifade etti.

'10 MİLLETVEKİLİ DAHA İSTİFA EDECEK' İDDİASI

81 ilde yerel seçime ittifaksız gitme kararı alan İYİ Parti'de, kulislerde konuşulanlara göre; istifa edecek 10 milletvekili daha bulunuyor. Sadece mevcut vekiller değil eski milletvekilleri ve teşkilattan birçok ismin İYİ Parti saflarından ayrılmaya yakın olduğu konuşuluyor.

"GİTME VAKTİ GELDİYSE KALDIĞIN HER AN ZİYANDIR"

Sosyal medya hesapları üzerinden ayrılma sinyali verenlerin sayısı da artıyor. Örneğin eski Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, "Gitme vakti geldiyse kaldığın her an ziyandır" mesajı paylaşımı yaptı. Bazı isimler ise yerel seçimler sonrasını bekliyor. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: A Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...