İYİ Parti'de istifa krizi! Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İYİ Parti'de istifa krizi! Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Seçimler sonrası İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmezken Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'nin birçok il ve ilçe başkanlıklarında istifalar peş peşe sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Amasya'da il başkanı da dahil olmak üzere 300 kişi istifa etmişti. Bunun ardından bir istifs haberi de Gaziantep'ten geldi. Gaziantep’te İYİ Parti’den istifalar devam ediyor.

KOLTUĞA KİMİN GELECEĞİ MERAK KONUSU

İlçe başkanlarının genel merkez kararıyla istifa etmesinin ardından İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran da 10 aylık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başaran’dan boşalan koltuğa kimin geleceği merak ediliyor.

300 KİŞİ İSTİFA ETTİ

Amasya'da 18 Ekim'de İYİ Parti İl Başkanı Birol Çapkınoğlu ile aralarında kurucu üye ve yöneticilerin bulunduğu yaklaşık 300 kişi, partilerinden istifa ettiklerini duyurmuştu.  Amasya'da İYİ Parti'nin il başkanlığı görevini bir yıldır yürüttüğünü anlatan Çapkınoğlu, "Bugün itibarıyla il başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Amacımız, emek verdiğimiz İYİ Parti'ye asla zarar vermek değildir. Bunu Amasya siyasetinde yapmamız gereken bir adım olarak görüyorum. Geldiğimiz noktada istifa, zaruri hale gelmiştir. İlçe başkanlarımız da 'Beraber geldik, beraber gideriz' dediler. Partimize başarılar diliyoruz." şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...