İYİ Parti’de deprem: Akşener’in en yakınındaki isim görevden alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Sözcü Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti’de deprem: Akşener’in en yakınındaki isim görevden alındı

Politika Haberleri  / Sözcü Gazetesi

İYİ Parti kurulduğundan beri Meral Akşener’in basın müşavirliğini yapan gazeteci Murat İde, görevden alındı. Ayrıca partide 6 sekreterin de görevlerine son verildi. Öte yandan İde’den konuya ilişkin açıklama geldi.

İYİ Parti’de Cumhur İttifakı’nın üstünlüğü ile sona eren mayıs ayındaki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından başlayan istifa ve görevden almalar hız kesmeden devam ediyor.

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun dünkü istifasının yankıları sürerken Akşener’in parti kurulduğundan beri basın danışmanlığını yapan Murat İde’nin de görevine son verildiği ortaya çıktı. 

ŞAŞKINLIĞA NEDEN OLDU

İde’nin dün akşam müşavirlikle ilişiğinin kesilmesi İYİ Parti yöneticileri ve çalışanları arasında da şaşkınlığa neden oldu.

İYİ Parti’de deprem: Akşener’in en yakınındaki isim görevden alındı

İDE’DEN İLK AÇIKLAMA

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün sorusuna cevap veren Murat İde, partideki görevinden ayrıldığını doğruladı. Bunun nedeni konusunda bilgiye sahip olmadığını kaydeden İde, “Hayırlı olsun” şeklinde temennide bulundu.

“GENEL MERKEZDE MORALLER BOZUK”

Partide bazı genel başkan yardımcılarının bilgileri dışında sekreterlerin işine son verilmesi ya da görev yerlerinin değiştirilmesi de çalışanları huzursuz etti. Bir yetkili “Genel Merkez’de moraller son derece bozuk. Çalışanları huzursuz” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Sözcü Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan 3 Kasım 2023 10:32

İyi olmus

Sonraki Haber Yükleniyor...