İYİ Parti'de 4 istifa birden! Gerekçelerini de açıkladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İYİ Parti'de 4 istifa birden! Gerekçelerini de açıkladılar

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Peş peşe gelen istifalarla sarsılan İYİ Parti'de bir il daha karıştı. Şanlıurfa'da 4 ilçe başkanı istifa ederken, bu ilçelerde birçok yönetici ile parti üyesinin de toplu halde istifa ettikleri belirtildi.

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, son haftalarda Balıkesir, Antalya, Kocaeli, Ankara ve Manisa gibi illerden peş peşe gelen istifa haberleriyle sarsıldı. Kaosun hakim olduğu partide, bir ilde daha 4 ilçe başkanı istifa etti.

İYİ Parti Şanlıurfa teşkilatı da dağıldı. Ceylanpınar İlçe Başkanı Ömer Koyuncu, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Bülent Mermer, Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Badıllı ve Eyyübiye İlçe Başkanı Enver Keskinbıçak partiden istifa ettiklerini açıkladı.

"TEŞKİLATLARA KARŞI DUYARSIZ TUTUM"

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan ilçe başkanları, istifalarına gerekçe olarak 'partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutum'u gösterdi.

Bu ilçelerde birçok yönetici ile parti üyesinin de toplu halde istifa ettikleri belirtildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kerem İnan 30 Kasım 2023 15:52

İstifalarin devamı gelecek bence

Banu Denizci 30 Kasım 2023 15:51

Parti iyice dağılıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...