İyi Parti yerel seçimde CHP ile ittifaka sıcak bakmıyor

- Güncelleme:
İyi Parti yerel seçimde CHP ile ittifaka sıcak bakmıyor

Politika Haberleri

Yerel seçimler yaklaşırken, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelen Meral Akşener başkanları dinledi. Genel kanı CHP ile ittifak istemiyor

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Seçim yenilgisinin ardından kurultay hazırlığına başlayan İyi Parti’de dün, Genel Başkan Meral Akşener partisinin belediye başkanları ile bir araya geldi. Genel merkezdeki görüşmede Akşener, belediye başkanları ile önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçime ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda CHP ile yapılan ittifaka ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu. Belediye başkanlarının seçim yenilgisinin sebebi olarak ittifakın büyük ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim stratejilerini gösterdiği ve mahallî seçimlerde ittifaka sıcak bakmadıklarını belirttikleri öğrenildi.

200 BELEDİYE HEDEFİ

Belediye başkanlarının ayrıca Kılıçdaroğlu ile muhalefet bloğunun ilerleyemeyeceğini, İyi Parti olarak hedeflerinin yerel seçimlerde CHP’nin yerini almak olduklarını söyledikleri belirtildi. Başkanların, 200 belediyeyi rahatlıkla alabileceklerini Akşener’e aktardığı öğrenildi. Belediye başkanlarının 24-25 Haziran’da yapılacak olağan kurultaya dair görüşlerini de dile getirerek Akşener’e desteklerini ifade ettikleri de belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...