İYİ Parti Lideri Akşener'den HDP'ye Nevruz tepkisi: Terörün günü değildir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İYİ Parti Lideri Akşener'den HDP'ye Nevruz tepkisi: Terörün günü değildir

POLİTİKA Haberleri

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Lideri Akşener, isim vermeden HDP'nin 'Nevruz' kutlamaları görüntülerine tepki gösterdi. Akşener, Nevruz'un terörün günü olmadığını söyledi. Öte yandan Akşener, İYİ Parti'ye katılan iki eski futbolcuya rozet taktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener'i hedefinde Nevruz kutlamalarındaki skandal görüntüler nedeniyle HDP vardı. Akşener "Bizim için Nevruz, birliğin günüdür; terörün günü değildir." açıklamasında bulundu. İYİ Parti bugün futbol dünyasından iki ismi kadrosuna kattı. 

Meral Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"NEVRUZ TERÖRÜN GÜNÜ DEĞİLDİR"

Balkanlar’dan, Çin Seddi’ne, Karadeniz’den, Basra’ya kadar uzanan büyük insanlık coğrafyasında, günün geceye üstün gelişi, ateşin, karanlığa, galip gelişi, umudun, gölgeleri yenişi kutlu olsun.

Bizim için Nevruz, birliğin günüdür; terörün günü değildir. Bizim için Nevruz, bastığı toprağı, cennet vatan bilenlerin günüdür; vatanın her değerine, düşman olanların günü değildir.

"NEVRUZ'UMUZU RESMİ TATİL OLARAK KUTLAYACAĞIZ"

Ama kimsenin şüphesi olmasın. Bugünleri, hep birlikte atlatacağız. Tarihimizden ilham aldığımız, büyük kararlılıkla, güneşli baharlara, hep birlikte ulaşacağız. İYİ Parti iktidarında, Bahar Bayramımız Nevruz’umuzu, resmî tatil olarak, hep birlikte kutlayacağız. O ateşin üstünden, bir büyük medeniyet olarak, hep beraber atlayacağız. Emin olun, çok az kaldı.

ESKİ FUTBOLCULAR GÖKHAN ZAN VE ÜNAL KAHRAMAN'A ROZET

Meral Akşener'in konuşmasından önce eski futbolcu Gökhan Zan'a ve Ünal Karaman'a rozet taktı.

Zan, Hatay'dan Karaman ise memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...