İYİ Parti'de dehşete düşüren kavga: Bir grup partili erkek, kadın yöneticiye tekme tokat saldırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti İstanbul Başkanlığında yaklaşık 15 kişilik bir grup kadın yöneticiye tekme tokat saldırdı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan saldıran grubun İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hamza Yurtsever ve beraberindeki kişilerin olduğu öğrenildi.

Genel Başkanı bir kadın olan İYİ Parti'de kadına şiddet olayı yaşandı. Ekim ayında İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hamza Yurtsever ve beraberindeki 15 kişilik grup, İstanbul İl Başkanlığı girişinde, yine İYİ Partili yönetici Melek Güney’e henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı saldırdı. Melek Güney’in tekme tokat darp edildi. O  anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

NE DARP RAPORU ALABİLDİ NE DE ŞİKAYETÇİ OLABİLDİ

Konuyla ilgili telefonla açıklama yapan Melek Güney, olayı doğrulayarak İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun talimatı nedeniyle ve korktuğu gerekçesiyle ne hastaneye gidebildiğini ne darp raporu alabildiğini ne de polise giderek şikayetçi olabildiğini söyledi.

"KAVUNCU'DAN SÖZ ALDIM"

Güney, bu olayın örtbas edilmeyeceği ve parti içinde çözüleceği yönünde İstanbul İl Başkanından söz aldığını söyledi.

İYİ Parti'de dehşete düşüren kavga: Bir grup partili erkek, kadın yöneticiye tekme tokat saldırdı
İYİ Partili olan Melek Güney, Genel Başkan Meral Akşener ile 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...