'İstikrara ve hizmete oy verecekler'

/ Kaynak: İHA
'İstikrara ve hizmete oy verecekler'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve AK Parti Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 3'üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ataş, SKM çalışanlarıyla sohbet etti ve SKM Başkan Avukat Abdurrahman Dursun'dan da çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ataş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 102'ye yükseldiğini hatırlatarak, “Ben bir kez daha ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu olaydan dolayı 3 günlük bir yas ilan edilmişti. Bu yas süresi içerisinde biz mümkün mertebe, ölen vatandaşlarımıza saygı niteliğinde sahalarda çok fazla olmamaya özen gösterdik. Bu 3 günlük yastan sonra yeniden tüm adaylarımızla tüm teşkilat mensuplarımızla Türkiye genelinde sahalara indik. Ancak yine şuna özen gösteriyoruz, müzik araçlarımız ve sokaklardaki coşkulu seçim etkinliklerimizi yapmamaya özen gösteriyoruz” dedi.
“TÜRKİYE'NİN HER KESİMİ TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAMASI SIKINTISINI YAŞADI”
1 Kasım'a sayılı günler kalan sahada gözlemlediği çalışmalar ve süreç hakkında bilgiler veren Ataş, “Sahada şunu gördüm, halkımız seçmenlerimiz bir şeye çok etkin vaziyette yönlenmiş vaziyette. 7 Haziran seçimlerinden bugüne kadar olan süreç içerisinde Türkiye'nin hemen hemen her kesimi tek başına iktidar olmamasının ezikliğini ve sıkıntısını yaşadı.
Türkiye'de istikrarın bozulmasıyla kimlere, nelere, ne kadara mal olacağının bedelini gördü. Dolayısıyla şimdi vatandaşlarımız diyorlar ki; evet Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var güvene ihtiyacı var, tek başına ihtiyacı var. Bu konuda vatandaşlarımız kararlarını bu şekilde veriyorlar. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların aslında Türk demokrasisine ve Türk milletine, Türkiye'ye karşı yapılmış bir oyun olduğunu fark ediyor, hissediyor. Bu oyunları boşa çıkartmanın da 1 Kasım seçimleri olduğunu düşünüyor” diye konuştu.
“KÜRT VATANDAŞLARIMIZ, GELECEKLERİNE VE İSTİKRARA OY VERECEKLER”
Konuşmasının devamında Ataş, 'Sayın Bahçeli'nin 7 Haziran'dan sonraki süreç içerisinde bugüne kadar 'Hayır Politikası' neticesinde duyarlı olan MHP tabanının ciddi bir değerlendirme yapacağını düşünüyorum' diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Zannediyorum, Bahçeli'de bunun farkındaki, bir takım manevralarla bunu düzeltmeye çalışıyor ama MHP tabanı buna prim vermeyecek gibi. Yine HDP tabanı 7 Haziran'dan bu yana yaşanan sıkıntıların farkında. Özellikle Doğu ve Güneydoğuda yaşayan vatandaşlarımız artık canlarından bezmiş vaziyetteler. Baskıların ve terörün bir an evvel bitmesi, orada yapılan yatırımların yeniden bir noktaya gelmesi noktasında talepleri, istekleri, arzuları var.
Bu taleplere PKK ve diğer terör örgütlerinin müsaade etmediğinin de bilincinde. HDP'nin de bu örgütlerin desteğiyle ikiyüzlü bir siyaset izlediğinin farkında, bilincinde. İnanıyorum ki doğu ve güneydoğudaki Kürt vatandaşlarımız ve yine Türkiye'nin muhtelif yerlerinde 7 Haziran'da HDP'ye oy veren Kürt vatandaşlarımız da bu tür oyunların, tezgahların net olarak oynandığının farkında. Onlar da geleceklerine, istikrara oy verecekler. Doğu ve Güneydoğuda AK Parti'nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin devamı noktasında hizmete oy verecekler. İnşallah 1 Kasım seçimleri çok farklı sürprizlere gebe diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...