İl başkanları Kılıçdaroğlu'na kazan kaldırdı

İl başkanları Kılıçdaroğlu'na kazan kaldırdı

Politika Haberleri

Seçimde paralel yapıyla iş birliği yapılmasına tepki gösteren CHP il başkanları Güneydoğu hezimetine sebep olarakda Kılıçdaroğlu'nun sağ açılımını gösterdi

CHP'nin 81 il nbsp;başkanı geçen hafta grup toplantısı öncesinde yumruklu saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek ziyaretine geldi. Ancak destek ziyaretinde seçime yönelik eleştiriler damga vurdu. Bingöl İl Başkan Yardımcısı Sema Kaygalak, Ankara'da MHP kökenli Mansur Yavaş'ın aday gösterilmesini ve Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasını eleştirerek "Bunları gören Güneydoğu'da bize oy verir mi, vermedi" dedi. Sema Kaygalar, partinin cemaata yakın bir görüntü vermesinin de CHP üzerinde olumsuz etki yaptığını söyledi. Kaygalak'ın bu sözleri üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili il başkanlarıyla kapsamlı bir toplantı yapacaklarını hatırlatarak konuşmaları kesti. Kılıçdaroğlu, seçimlerde yüzde 33 civarında bir oy beklediğini ancak bekledikleri sonucu alamadıklarını belirterek il başkanlarından sonuçlarla ilgili birer rapor hazırlamalarını istedi.
Şükran nbsp;KABAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...