İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE

/ Kaynak: DHA
İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE

Politika Haberleri  / DHA

Mısır Çarşısı'nda İhsanoğlu'nun yanına gelen bir kadın "Çalışıp alınteri akıttınız mı? Ahım yakanızdan düşmeyecek.Ödediğim vergileri helal etmiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır Çarşısı'nı gezerken, gazetecilere ismini vermek istemeyen bir kadın kendisine, "Çalıştınız mı, alınteri akıttınız mı? Cumhuriyet vatandaşı olarak ahım, hakkımız yakanızdan düşmeyecek" dedi.

Bunun üzerine İhsanoğlu, "Demokrasi yok mu" diye sordu, vatandaş ise "Demokrasi varsa çalışıp da alınteri akıtıp da var. Böyle zembille inip de yok" cevabını verdi.

İhsanoğlu'nun, "Peki benim zembille indiğimi nereden biliyorsunuz?" diye sorması üzerine de aynı kişi, "Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" diye konuştu.

Ekmeleddin İhsanoğlu da "Kimin oyuncağı? Meclisteki partiler oyuncak mı?" dedi.

"Niye biz vatandaş olarak cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz. Bizi kaale alan yok ki. Ben hakkımı helal etmiyorum, ödediğim vergilerimi helal etmiyorum. Kim bu ülkede çalışmadan, taş taş üstüne koymadan, emek vermeden enayi yerine koyuyorsa..." diyen vatandaşa, İhsanoğlu son olarak, "İşte 3 kişi koydu, siz bir tane seçeceksiniz. Hakkınız var" diye karşılık verdi.

nbsp;İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE
nbsp;İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE

İHSANOĞLU'NUN MISIR ÇARŞISI ZİYARETİNDE İZDİHAM

TBBM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve MHP İstanbul İl Yöneticileriyle birlikte Mısır Çarşısı'nın Haseki kapısından giren İhsanoğlu basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Zaman zaman izdiham yaşandı. Yaşanan arbede sırasında MHP'lilerle gazeteciler arasında tartışma çıktı.

Basın mensupları bu duruma tepki göstererek Mısır Çarşısı'ndan ayrıldı. Mısır Çarşısı'nın Yeni Cami girişinde bekleyen gazetecilerin yanına gelen MHP İl yöneticileri özür diledi. İhsanoğlu da bir süre gazetecilerin yanına gelerek açıklamalarda bulundu.

Yaşanan izdihamın programlarının aksamasına yol açtığını söyleyen İhsanoğlu, " Esnafımızın borçları için yeni düzenleme lazım. Sigorta borçlarının düşürülmesi lazım. Esnafımızı düşünmek lazım. Biz onlarla bu münasebeti kurarak, onların dertleriyle hemdert olmak, aynı zamanda bu insanlara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimiz sunmak istiyoruz. Bu fırsatı bugün yakaladık" diye konuştu.

nbsp;İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE
nbsp;İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE

ERDOĞAN SLOGANI ATAN VATANDAŞ UZAKLAŞTIRILDI

İhsanoğlu soruları yanıtladığı sırada yoldan geçen bir vatandaş " Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attı. İhsanoğlu'na eşlik eden MHP'liler vatandaşı bölgeden uzaklaştırdı. Ardından devreye giren sivil polisler tartışmanın büyümesini önledi.

nbsp;İhsanoğlu'na Mısır Çarşısı'nda protesto - İZLE

##tgvideo##

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...