İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Terörün kökünü kurutacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Terörün kökünü kurutacağız

POLİTİKA Haberleri

Şırnak'a giden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütleriyle mücadelenin kararlı bir şekilde süreceğini söyledi. Yerlikaya "Hiç şüpheniz olmasın, bir yandan terörün kökü kuruturken bir yandan aynı toprağın evlatları olan bizler kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Çok daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz. Buna yürekten inanıyoruz" " ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta önce askerlerle sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisini zılgıtlarla karşılayan kadınlara "Ben bu sesi özlemişim" diyen Yerlikaya, Şırnak'ın, görev yaptığı dönemden bu yana çok değiştiğini ve geliştiğini söyledi.

"GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ"

21 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkede birlik ve beraberliğin inşa edildiğini belirten Bakan Yerlikaya "Hiç şüpheniz olmasın, bir yandan terörün kökü kuruturken bir yandan aynı toprağın evlatları olan bizler kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Gönüllerimizi birbirine yaslayarak, kardeşlik ruhuyla çocuklarımızın, gençlerimiz geleceğe ümitle ve heyecanla bakmalarını sağlayacağız. Bizim gördüğümüz güzelliklerden daha güzelini, huzuru, daha büyük bir kardeşliği görebilmeleri adına çok ama çok çalışacağız. Çok daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz. Buna yürekten inanıyoruz" dedi.

28 MAYIS'TA TERÖR KAYBETTİ

Şırnaklıların her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Yerlikaya "Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün şehirlerde olan güzelliklerin Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Ağrı, Şemdinli ve Beytüşşebap'ta da olması için gece gündüz çalışıyor. 28 Mayıs’ta terör kaybetti, kardeşlik kazandı” diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...