Hulusi Akar: Çıkmazlarsa devam ederiz

Hulusi Akar: Çıkmazlarsa devam ederiz

POLİTİKA Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Kayseri’de düzenlenen toplu açılış törenindeki hemşehrilerine seslendi.

Türkiye’nin sınırında bir terör koridoru oluşturulmasına da göz yummayacağını vurgulayan Akar, Kürtlere saldırıldığı ve sivillere zarar verildiği iddialarına tepki gösterdi. Akar, şunları kaydetti: Asılsız, saçma sapan iddialarla dezenformasyon yapılıyor. Defalarca söyledik; hedefimizde adı değişse de birbirinden farkı olmayan ve bölgeyi istikrarsızlığa, kaosa sürüklemeyi amaç edinen PKK/YPG ve DEAŞ gibi terör örgütleri ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzi, silah, araç ve gereçler bulunmaktadır. Terör belasından muzdarip bölge halkı da hasretle Mehmetçiği bekliyor. Şu anda harekâta 5 gün ara verdik. Bu süre zarfında teröristler güvenli bölgeden çıkarılacak, ağır silahları toplanacak vemevziler tahrip edilecek. Şayet bunlar gerçekleşmezse harekât kaldığı yerden devam edecek. Bu konuda birliklerimizin hazırlıkları tam.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...