HDP'nin seçim şarkısı PKK'nın bestesi çıktı!

HDP'nin seçim şarkısı PKK'nın bestesi çıktı!

Politika Haberleri

HDP'nin gülen, masum yüzlerle yürüttüğü seçim kampanyasının altından terör örgütü PKK'nın intikam şarkısı çıktı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin yüzü batıya dönük olumlu mesajlar verdiği seçim şarkısının altından skandal çıktı. Şarkının terörist yuvası PKK bestesi olduğu anlaşıldı.


'BİZ APO'YA SÖZ VERMİŞİZ'


Her iki şarkı dinlenilince sözlerin değiştirildiği müziğin ise aynı olduğu fark ediliyor. PKK için yapılan parçada, "Biz Apo'ya söz vermişiz. Bu yolda dönüş yok bize." sözleri dikkat çekiyor. Yine aynı parçada teröristlerden baş Türk askerinden ise leş diye söz ediliyor.


ÖLÜM, KAN, İNTİKAM...


Şarkının müziği terör örgütü PKK'ya methiyeler dizen Hozan Diyar'a ait. Hozan Diyar şimdilerde HDP'nin seçim şarkısı olarak kullandığı besteyi 20 yıl önce yapmış. Şarkının adı ise "Biz Apo'ya söz verdik" Şarkıda ölümden, kandan ve intikamdan sıkça söz edilmesi dikkat çeken bir başka konu.


Öte yandan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın postacısı ve HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın seçim şarkısı seslendirmek için stüdyoya Hozan Diyar'la birlikte girdiği biliniyor.




(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...