'HDP yapılan her hizmeti engelliyor'

/ Kaynak: İHA
'HDP yapılan her hizmeti engelliyor'

Politika Haberleri  / İHA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya geldi

Bakan Çelik, dün akşam saatlerinde davet edildiği seçim bürosunun açılışını yaptı. Seçim bürosunun açılışına Ak Parti Milletvekili adayları ve birçok partili katıldı. Çelik, açılış konuşmasında, "Eğer yaptığımız hizmetler görmezden geliniyorsa bu nankörlüktür" dedi.
HDP, SENİN GÖREVİN YOL KESMEK Mİ ?
AK Parti'nin yol yaptığını, hastane yaptığını belirten Çelik, özellikle HDP'nin "zaten bunlar hükümetin görevi" dediğini söyledi. HDP'yi eleştiren Çelik, şöyle konuştu: "İyi de senin görevin yol yapan makineyi yakmak mı, senin görevin ülkeye yapılan hizmetleri durdurmak mı, senin görevin makinenin başında olan ekipmanı dağa kaçırmak mı? Böyle siyaset mi olur. Siyaset hizmet yapmaktır sen hizmetin yapılmaması için her türlü engeli yapıyorsun. Biri hizmeti engelliyor diğerleri var olan hizmetleri inkar etmeye çalışıyor."
TÜRKİYE HER ŞEYİ İSTİKRARLA KAZANDI
Türkiye'nin istikrarla çok şey kazandığını; barışı kazandığını, dostluğu kazandığını, hizmetleri kazandığını anlatan Çelik, şunları söyledi: "Şimdi burada istikrarı bozmak için olmadık birliktelikler var akıl alacak gibi değil. Aklınızdan geçmeyen partiler yan yana gelmiş durumda, bir yerlerde kurulmuş, bir yerlerden ayarlanmış böyle oturacaksınız, böyle konuşacaksınız. Güneydoğu da şahin olacaksınız, batı da güvercin olacaksınız gibi birçok taktiklerle siyasi partiler arasında enteresan parti olmayan unsurlarla enteresan diyaloglar kuruluyor." Bunların amaçlarının Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak, Ak Parti'yi zayıf düşürmek olduğunu anlatan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'de barış ve huzur isteyenlere soruyorum Ak Parti olmadan bir çözüm sunabilecek misiniz? Kimler gelip bu memleketi idare edecek var mı çözümünüz var mı yok peki neyi amaçlıyorsunuz. Ülkede tekrar kaos olsun, özellikle güneydoğu da bölgede kaos meydana gelsin kan aksın istiyorlar kan açıkça söylüyorum hiçbir sağduyulu vatandaşımız buna fırsat vermeyecektir. Buradan barış, kardeşlik, buradan yanlış düşüncelere karşı bir ders yükselecektir."
Çelik, seçim bürosunun açılışından sonra alandan ayrıldı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...