HDP logusundaki bu ayrıntıyı fark ettiniz mi?

HDP logusundaki bu ayrıntıyı fark ettiniz mi?

Politika Haberleri

HDP'nin logosundaki yapraklar birleştirildiğinde PKK yazısı ortaya çıktı.

nbsp;Bilinçaltına işlenen ve gizlenen mesajlar olarak bilinen subliminal mesajların, HDP logosunda olduğu kanıtlandı. HDP'nin yeşil yapraklı ağaç logosunda terör örgütü PKK'nın yazılı olduğu anlaşıldı. Ağaç dalları üzerinde yapılan çizimler, 'PKK' harflerini alenen ortaya çıkardı. Bu gelişme üzerine HDP'ye tepki çığ gibi arttı. Ancak yine ne Paralel Yapı ne de Doğan Grubu'nun yayın organları, bu gelişmeyi yayınlamadı.
nbsp;
SUBLİMİNAL MESAJ NEDİR?
nbsp;
Subliminal veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır. Bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Dizilerde veya filmlerde karakterlerin içtiği içecek markaları, kıyafetleri subliminal mesaj örneklerindendir.

HDP logusundaki bu ayrıntıyı fark ettiniz mi?

Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...