Halef selef CHP liderleri Ankara'da buluştu: Seçim yaklaştı, birlik olalım

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Halef selef CHP liderleri  Ankara'da buluştu: Seçim yaklaştı, birlik olalım

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etti. Bir saat süren görüşmede, parti içindeki çekişmeler masaya yatırıldı, mahallî seçimlere yönelik fikir alışverişi yapıldı.

HABER MERKEZİ ANKARA - CHP’nin aday listeleriyle ilgili  eski ve yeni yönetim destekçileri arasında tartışma yaşanırken Genel Başkan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki çalışma ofisinde ziyaret etti. Halef-selef CHP liderlerinin görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü. Kulislere göre, iki genel başkan CHP’nin mahallî seçim stratejisini ele aldı. Özgür Özel’in, Antalya kampında vekillerin eleştirilerini dinlediğini ve partinin bütünlüğü için kendisinden beklenen adımları atacağı belirtildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Özel’e “Partinin başarısı; partide birlik ve bütünlüğün korunmasından geçiyor. Bunun için partide uyumu sağlamalısınız” mesajı verdiği kaydedildi. İyi Parti’nin, CHP’nin yerel seçimde iş birliği yapmayı reddetmesinin de gündeme geldiği, Özel’in konuyla ilgili bilgi verdiği öne sürüldü. Bu arada, CHP Genel Başkanı’nın Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin bir sonraki milletvekili kampının gala yemeğine davet ettiği öğrenildi.

EKREM İMAMOĞLU: İSTANBUL DEDİĞİNİ DUYMADIM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, İyi Parti lideri Akşener’in “Seçimden önce Paris’i, Berlin’i vadediyorlar; seçim sonrası Cakarta’ya mahkûm ediyorlar” çıkışı soruldu. İmamoğlu “Ben İstanbul ismini duymadım, kaçırdım mı acaba? Ben üstüme alınmadım. Belki başka bir şehri kastetmiştir” dedi. Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce’ye “İzmir adaylığını teklif ettiği” iddiası için de “Sohbetimizde İzmir’in adı bile geçmedi” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Özgür 9 Aralık 2023 21:36

Kılıçdaroğlu! çalışma ofislerini niye açtığını bir türlü anlayamadım. Hem İmamoğlu'nun hem PKK'nın emrindeki tavşan Özgür efendiye destek olmak için mi açtın? Kendi getirdiğin adamın karşısında bile eziklik hissediyorsun. Zaten lider olma vasıfların yoktu. En iyisi Özgür efendinin mitinglerinde arkasında dur..

Sonraki Haber Yükleniyor...