'Hainleri çukura gömeceğiz'

'Hainleri çukura gömeceğiz'

POLİTİKA Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, Katar Millî Günü törenlerine katılmak üzere gittiği başkent Doha’daki Katar Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Kışlada törenle karşılanan Akar, tören kıtasını selamlamasının ardından personele hitap etti. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarının başarıyla gerçekleştirildiğini hatırlatan Akar “İdlib’te barış ve huzurun sağlanması için TSK, teşkil edilen 12 gözlem noktasında barış ve huzurun gözlemcisi oldu ve şu anda da bu görevini sürdürmekte” diye konuştu. Akar “Şu anda Menbiç’te, Fırat’ın doğusunda bazı çukurların, tünellerin kazıldığı söyleniyor. İster çukur ister tünel kazsınlar, isterse yerin dibine girsinler, yeri ve zamanı geldiğinde bunlar kazdıkları çukurlara gömülecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü PKK varlığına da dikkati çeken Bakan Akar “Bununla ilgili olarak hem Sincar hem Karaçok Dağı bölgelerine hava harekâtı icra edildi. Bunların sona ermesi için elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi ve göstereceğimizi, bu konuda Irak Devleti’nin, Irak Silahlı Kuvvetlerinin de bizlerle iş birliği yapmasının önemli olduğunu her fırsatta muhataplarımıza aktardık, aktarmaya devam edeceğiz. Diğer taraftan da herkesin bilmesi gereken diğer bir husus, Sincar, asla ikinci bir Kandil olmayacak. Bu konuda elimizden gelen neyse bunları yaptık, yapmaya devam edeceğiz, buna asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...