'Haberal Yasası' perşembe Genel Kurul'da

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
'Haberal Yasası' perşembe Genel Kurul'da

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, tutukluların hasta yakınlarını ziyaret etmelerini sağlayan yasa teklifinin perşembe günü görüşüleceğini bildirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, nbsp;TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda "Haberal Yasası" olarak bilinen ve tutukluların hasta yakınlarını ziyaret etmelerini sağlayan yasa teklifinin görüşmelerinin gecikmesinde CHP'nin iddiasının aksine AK Parti'nin suçu olmadığını belirterek, teklifin geçen hafta planlandığı gibi 12 Nisan Perşembe günü TBMM Genel Kurulu'nda görüşüleceğini bildirdi. CHP'nin 8 Mart'a kadar, parti kurultayını gerekçe göstererek teklifin görüşülmesini istemediğini belirten Canikli, bu tarihten sonra da Genel Kurul'un gündemindeki yoğunluk nedeniyle gündeme alınamadığını söyledi. Canikli ayrıca, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın annesinin ölüm haberinin ardından 'Keşke daha önce görüşseydik' dediklerini de dile getirdi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...