Gedikli: Bu millet yıllarca korkutuldu

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Gedikli: Bu millet yıllarca korkutuldu

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, bu güne kadar milletin İstiklal Marşı'nın "Korkma" kelimesine rağmen hep korkutulduğunu belirterek, "Yıllarca bu millet bazı şeylerle hep korkutuldu. Bunu isteyenler Sarkozy'nin, Merkel'in ve Netanyahu'nun değirmenine su taşıyanlardır. Bunları iyi tanıyın ve iyi bilin" dedi.

nbsp; Partisinin Çanakkale'deki Merkez İlçe Kongresinde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, yıllarca milletin çeşitli bahanelerle korkutulduğun belirterek, "İstiklal Marşımızın ilk emri "Korkma" biliyorsunuz. Korkacak bir şey yok. Ama yıllarca bu millet bazı şeylerle hep korkutuldu. Hep korkuttular. Hep korksun istediler. Niye? Çünkü bu millete birtakım vasiler lazımdı. O vasiler yardımı ile idare edilecek ya. Tabi korku da lazım. Korksunlar ki, bu iş kolaylaşsın. Vakti zamanında Komünizm ile korkuttular. "Komünizm geldi gelecek" dediler. Gelen bir şey yok. Bir ara irtica ile korkuttular. "İrtica geldi, geliyor, gelecek" dediler. Gene bununla ilgili bir şey yok. Bu aralar da bölünme ile ilgili korkutuyorlar. Aman şu olur, bu olur, falan filan. Ben buna "3 K" teorisi diyorum. Önce korku yayarlar. Arkasından bir siyasi kaos oluştururlar. Üstüne birde ekonomik kriz buldular mı tamamdır. Bu "3 K"yı tamamladılar mı, tam istedikleri atmosfer doğar bazı zatlar için. Kimdir bu çevreler ve zatlar. Eminim sizde bunları çok iyi biliyor ve tanıyorsunuz. Bunlar Sarkozy'nin, Merkel'in ve Netanyahu'nun değirmenine su taşıyanlardır. Bunları iyi tanıyın ve iyi bilin. Bunlar ülkemizde istikrar istemezler. Bunlar hep ülkede kaos çıksın isterler. Hep kriz ortamı olsun isterler. Hep korkular olsun isterler. Böyle olsun ki, bu işten rant çıkarsınlar. Bundan ekonomik ve siyasi rantlar çıkarmak isterler. Eskiden bunları yaptıklarında olumlu sonuçlar alırlardı. Ama bundan artık bir sonuç alamadıkları için "Neden acaba bunlardan sonuç alamıyoruz " diye düşünmeye başladılar. Ama burada unuttukları bir şey var. Niye biliyor musunuz? Çünkü bugüne kadar böyle bir hükümet görmediler de onun için. Böyle bir Başbakan görmediler de onun için " dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...