Fatma Şahin'den ilginç Kamer Genç açıklaması

Fatma Şahin'den ilginç Kamer Genç açıklaması

Politika Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Fatma Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç için "Tüm bu makamlar gittiğinde milet onu nasıl anacak o önemli" dedi.
ÖNEMLİ OLAN MİLLETİN NASIL ANACAĞI
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin basın mensuplarının CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in dün akşamki resepsiyondaki skandalı için "Tüm bu makamlar gittiğinde milet onu nasıl anacak o önemli" dedi. Özellikle Uluslararası bir camiada Türkiye temsil edilirken daha hassas olmak gerektiğini söyleyen Fatma şahin, CHP yönetimi ve Kılıçdaroğlu'na "Aynı şey sizin eşinize yapılmış olsaydı gerektiği şekilde ona haddini bildirmeyi uygun görmez miydiniz?" diye sordu.
nbsp;GAZİANTEP'TEN Mİ ADAY OLACAK?
nbsp;Gaziantep'ten Büyükşehir Belediye Başkanı gösterileceği yönündeki söylentiler sorulan Şahin, "Parti üst yönetiminden bir karar çıktı. Beni buraya getiren karar da aynı karar. Yani karar ne olursa olsun büyük saygı duyarım. Gaziantep benim doğduğum ve hizmet noktasında çok şey yaptığımız bir şehir" dedi.
nbsp;TAZMİNAT DAVASI SONUÇLANDI MI?
nbsp;Kamer Genç'in daha önce Meclis'te imza attığı skandala yönelik tazminat davasının sonuçlandığını söyleyen Şahin, işin mali tarafının bir yana bırakılması, insani yönünün ön plana alınması ve Genç'in bu yaptığına gerekli tepkilerin verilmesi gerektiğini belirtti.(yirmidorthaber)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...