Fatma Şahin koltuğunu çocuklara devretti

/ Kaynak: İHA
Fatma Şahin koltuğunu çocuklara devretti

Politika Haberleri  / İHA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu çocuklara bıraktı.

Çocukları kapıda karşılayan Şahin makamını Şehit Karayılan İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Feride Sude Şahin, Berkay Akaslan ve Sevilay Okçu'ya bıraktı.


Öğrencilerden Sude Şahin, Şahin'in koltuğuna oturarak, okullarının bulunduğu çevrede trafik ışıklarının düzenlenerek, oyun alanlarının artırılması ve engelliler için de oyun parklarının yapılmasını istediğini belirtti.


Yeni yapılan okullarının birçok eksiği olduğunu ifade eden Sude Şahin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Kadir Aslan'ı yanına çağırarak, "Şehit Karayılan İlkokulunun bahçesinin çimlendirilmesini istiyorum" talimatını vererek, çalışmaları takip edeceğini söyledi.


Fatma Şahin de koltukların geleceğin çocuklarına teslim edileceğini, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Gaziantep için herkesin yapacağı çok iş olduğunu vurguladı.


Sude Şahin'e hitaben "Sayın başkanımız okulunu tamamlayıp kariyer sahibi olduğunda daha güzel bir Gaziantep'i ona emanet edeceğiz" diyen Şahin, "O da bu koltukları, bizden aldıkları koltukları çok daha güzel ileriye taşıyacak. Hem ülkemiz hem de Gaziantebimiz çok daha güzel günler görecek" dedi.


Öğrenci Şahin'i duruşundan dolayı tebrik eden Fatma Şahin, "Siz bizleri geçeceksiniz ve çok güzel çalışmalar yapacaksınız. Sayın başkanımızın talimatlarını aldık, gereği yapılacak" diye konuştu.


Öğrencilerin çiçek takdim ettiği ziyaretteki konuşmaların ardından Şahin, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...