Fatma Şahin gözyaşlarına boğuldu

/ Kaynak: AA
Fatma Şahin gözyaşlarına boğuldu

Politika Haberleri  / AA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin şiddet eylemlerinde hayatını kaybeden Sevgi Alıcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde rastgele ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Sevgi Alıcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şahin, Sevgi'nin kayınvalidesi Gülseren Alıcı'yı teselli ederken gözyaşı döktü.Vali Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Alıcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı dileyen ve dua okuyan protokol, Sevgi Alıcı'nın eşi Mehmet'in acısını paylaştı.Vali Erdal Ata, komşuda çıkan yangının Türkiye'ye sıçradığını belirtirken,"Ne söylesek boş. Gideni geri getirmek, acıyı hafifletmek mümkün değil" dedi.

FATMA ŞAHİN GÖZYAŞI DÖKTÜ
Sevgi'nin 11 aylık bebeği Ecrin'i taziye çadırına getiren kayınvalide Gülseren Alıcı da Şahin'e, "Gel de acımızı sende tat. Bu yük ağır yük, ben kaldıramam" diye seslendi. Ağlayan bebeğe su içirmeye çalışan Şahin, kayınvalideyi teselli ederken gözyaşı döktü.

"GELİN GETİRDİM, KEFENLERE SARDIM"
Şahin'in su ikramını "içmem, sevgi susuz gitti" diyerek geri çeviren Gülseren Alıcı, şunları söyledi:
"Gelin getirdim, kefenlere sardım. Annem dedi, babam dedi, Ecrin'im dedi. Mehmet'i severdi. Bunu bize niye yaptılar. Bu ateşi bize niye yaktılar. 3 gecedir uyumadım, bir saat uyumasam başım ağrırdı. Şimdi ne başım ağrıyor, ne dişim ağrıyor. Ne acıkıyorum ne susuyorum. Ben yanıyorum. Sizin ateşiniz benimki gibi olmaz."

Fatma Şahin gözyaşlarına boğuldu



Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...