Fatih Erbakan: Türkiye genelinde seferberlik ilan ediyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Erbakan: Türkiye genelinde seferberlik ilan ediyoruz

POLİTİKA Haberleri

İstanbul'da bir takım ziyaretlerde bulunan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 2024'teki yerel seçimler için şimdiden kolları sıvadıklarını dile getiren Erbakan, "Türkiye genelinde seferberlik ilan ediyoruz. İnşallah bu seçimde gösterdiğimiz başarıyı yerel seçimlerde daha da ileriye götürmek, daha da yukarıya taşımak için canla başla gayret edeceğiz." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kartal'da bulunan Siirt Şirvan İlçesi Cevizli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Dernek üyelerine geçen seçimde kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Erbakan, vatandaşların isteklerini dinledi.

YEREL SEÇİMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Esnafı da ziyaret eden Erbakan, partisinin Pendik ilçe binasında yaptığı konuşmada, 9 ay sonra yerel seçimlerin yapılacağını söyledi.

"TÜRKİYE GENELİNDE SEFERBERLİK İLAN EDİYORUZ"

Fatih Erbakan, yerel seçimler için şimdiden kolları sıvadıklarını belirterek, "Türkiye genelinde seferberlik ilan ediyoruz. İnşallah bu seçimde gösterdiğimiz başarıyı yerel seçimlerde daha da ileriye götürmek, daha da yukarıya taşımak için canla başla gayret edeceğiz." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Pendikspor'u da ziyaret eden Erbakan, başarılarından dolayı bu kulübü tebrik etti.

Kupa ve takım ile fotoğraf çektiren Erbakan, kaleye şut çekti.

Erbakan, kulüp başkanı Mahmut Türkoğlu, Teknik Direktör Osman Özköylü ve futbolcularla sohbet etti.

İlçedeki ziyaretlerinin ardından partisinin Sultanbeyli İlçe Teşkilatı'na giden Erbakan, burada parti üyeleriyle görüştü.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...