Erdoğan'ın sert çıkışı

Düzenleyen:
Erdoğan'ın sert çıkışı
POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi 28 belediye başkanı görevden alınmıştır. Seçilmişler görevden nasıl alınıyor?' diyor. Bal gibi de alınır." diyerek atanan kayyumları eleştirenlere sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç'teki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada belediyelere atanan kayyumlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kayyum atamalarını eleştirenlere çok sert sözlerle yüklendi.

"BAL GİBİ DE ALINIRLAR"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının o bölümü:

"Şimdi 28 belediye başkanı görevden alınmıştır. Bazıları, 'Seçilmişler görevden nasıl alınıyor?' diyor. Bal gibi de alınır. Seçilmiş olmak size sınırsız devlet, millet aleyhinde tasarruf yetkisini vermez.

"İMKANLARI TERÖR İÇİN KULLANIRSAN SANA HESAP SORARLAR"

Çalışma alanın ne ise bu alan içerisinde çalışacaksın, devletin paralarıyla, imkanıyla sana teslim etmiş olduğu o iş makinalarını sen kalkıp da içme suyu kanalı, atık su kanalı, elektrik, doğalgaz, bunlar için değil de tamamen terör estirmek için kazarsan, yargı gelir, bütün adalet sistemi gelir, sana bununla ilgili hesabını sorar."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...