MHP'li Sadir Durmaz: Erdoğan’ı ilk turda ezici çoğunlukla seçtireceğiz

- Güncelleme:
MHP'li Sadir Durmaz: Erdoğan’ı ilk turda ezici çoğunlukla seçtireceğiz

Politika Haberleri

MHP’li belediye başkanları, Antalya’da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığında kampa girdi. Parti yöneticileri ve belediye başkanlarının tam kadro katıldığı kampın ana gündemi, seçim hazırlıkları ve deprem bölgesinde yaraların sarılmasına yönelik atılan adımlar.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Kampın ilk gününde değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Altılı Masa’nın, siyasetini, yapmaktan ziyade yıkmak üzerine kurduğunu söyledi. Durmaz,  şunları kaydetti:  

Yuvarlak masa müdavimlerinin, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıkladıkları ‘Ortak Mutabakat Metinlerinde’, yerel yönetim alanında HDP’ye, hukuk alanında FETÖ’ye, savunma sanayinde Batı’ya selam çakmaları, ortada olmayan iktidarı paylaşma kavgasına tutuşmaları, bu masanın ne denli güvensiz ve krize açık bir oluşum olduğunu aşikâr etmiştir. Kaos masasının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun yeni bir ‘açılımdan’ bahsetmesi, CHP içindeki ulusalcıları tasfiye edip HDP çizgisindekileri partiye doldurması, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine ‘tiyatro’ demesi, sınır ötesi tezkerelere ‘hayır’ oyu vermesi, Karabağ’da Türkiye’yi jurnallemesi. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Ayasofya’nın ibadete açılmasına karşı çıkıp tekrar müzeye dönüştürmek istemesi, İHA-SİHA ve Savunma Sanayii’ne düşman gözüyle bakması, Mavi Vatan’da Türkiye’yi yayılmacılıkla suçlaması, PYD’yi terör örgütü olarak görmemesi, ABD Başkanı Biden’in muhalefete destek açıklamalarıyla birlikte değerlendirildiğinde ‘Kaos Masası’nın Türk milletine, müstemleke bir ülke olmaktan ve 7 partili, 7 Cumhurbaşkanı yardımcılı bir koalisyondan başka hiçbir vaadi olmadığını göstermiştir. Bu seçimde ya, millî hak ve çıkarlarımızı korumaya devam edeceğiz, ya da ülkemiz üzerinde hesap yapan küresel güçlere teslim olacağız. Ya istikrar ve istikbalimize sahip çıkacağız; ya da krize, kaosa ve kargaşaya boyun eğeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı, ilk turda ezici bir çoğunlukla seçtireceğiz, partimizin milletvekili sayısını arttıracağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...