Erdoğan'dan salonu ayağa kaldıran video

Erdoğan'dan salonu ayağa kaldıran video

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarla buluştuğu toplantıda izlettiği video salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muhtarlarla bir araya geldiği toplantısında özellikle kadına şiddet konusu üzerinde durdu. nbsp; Kadına şiddet için hazırlanan video ise salonda ayakta alkışlandı.

İşte o konuşmadan satır başları


Bir spot film gösterildi. Bu film internette televizyonlarda yayınlanıyor. Belki seyretmeyenler vardır diye, bunu sizlerle birlikte bir daha seyredelim. Ne diyoruz bu filmde, kadına şiddet insanlığa ihanettir. Kadın erkek engelli çocuk yaşlı dediğimiz herkes insandır. Neşet Ertaş, kadın insan, erkek insanoğlu diyor. O meşhur roman şarkısında ne diyorlar, o da Allah kuludur her kim olursa olsun. Karşımızdakine kadın diyerek, erkek diyerek, şu mezhepten diyerek değil de insan olarak baktığımızda pek çocuk meselenin kendiliğinden çözüm yoluna girdiğini görürüz.

MUHTARLARDAN BİRİ: İDAM CEZASI İSTİYORUZ
Ah ah nbsp; ben Uşak'ta 2006 orada konuşmamda dedim ki, "devletin bireysel suçları yani bir kişinin bir kişiyi öldürmesine karşı affetme yetkisi yoktur. Öbürünün affetme yetkisi mağdurundur, mazlumundur. Diyelim ki Özgecan'ın annesi babası affederse affedebilir. Devlet Özgecan'ın katilini failini ki hemen yakalandılar, affetme yetkisine sahip değildir"

Ağırlaştırılmış müebbet hapisle bu süreç şu anda işliyor. Bu konuda artık sorumluluk yargınındır. Yargı bu konuda adaletle karar vermek durumundadır ki o anne o baba ne yapsın, huzura ulaşmaz ya, kısmen biraz huzur bulur.

"KADINLAR ALLAH'IN TÜM İNSANLIĞA BİR EMANETİDİR"
Mahallesinde şiddete uğrayan mazlum durumuna düşen kadınların bulunduğu muhtarımız, eğer bu sıkıntı kendi aile fertlerinden birinin başına gelmiş gibi hissedip gerekli mücadeleyi verecektir. Allah'ın emanetine sahip çıkmayan milletin emanetine de sahip çıkamaz. Kadınlar Allah'ın tüm insanlığa bir emanetidir.

Ben bunu söyledim diye, bir kadın STK'sının başında olan kadın diyor ki "kadın emanetmiş nasıl söylenir" diyor. Bu yüceltmedir, kadının önemini ortaya koymadır. İnsan emanetinin kıymetini bilmezse insan değildir. Emanete hıyanet neyse odur. Ben muhtarlarımızdan bu konuda çok daha fazla hassasiyet bekliyorum.

"HAVAİ FİŞEKLER CAN ALIYOR"
Eskiden eğlence için üretilen hava fişekleri artık can almaya dönüştü. Biz sapanı eskiden çocuklukta farklı kullanırdık. Bunlar sapanı demir bilyeyle insan canı almakta kullanıyor. Silah neyse, molofot da o, sapan da o, havai fişek de o. Cezaları şimdi arttı, arttığından dolayı rahatsızlar.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...